Instal·lació de reixes metàl·liques per portes i finestres a la província de Girona

reixes metàl·liques per portes i finestres

Necessites posar reixes a les sortides? Ho podem fer per tu.

A Ferrers Girona podem oferir als nostres clients un ventall de serveis relacionats amb el món del metall, alumini i el sector metal·lúrgic en general.  Però una de les nostres especialitats és la instal·lació de reixes en reixes i finestres.

Moltes vegades tenim en ment que seguretat i disseny no poden anar de la mà, el nostre equip de professionals s’encarregarà de fer-te canviar d’opinió.

Què guanyo instal·lant una reixa a la meva porta o finestra?

La resposta és simple seguretat i tranquil·litat. 

Amb la instal·lació de reixes metàl·liques a les vostres portes i finestres podeu guanyar en seguretat sense aquella sensació d’estar deixant el gust i el disseny de banda. Ens encarreguem de trobar allò que m’és idoni pugui ser per cada cas concret, i treballarem assessorant en tot moment quin estil, material, forma i col·locació és millor pel teu habitatge.

Treballem a tota la província de Girona, si tens dubtes sobre si ens podem desplaçar al teu municipi, no ho dubtis i contacte amb nosaltres

Quines passes hem de fer per col·locar unes reixes metàl·liques a les sortides de casa?

1-      Contacteu amb Ferrers Girona, ja sigui via telefònica o bé deixant-nos el vostre nom i telèfon a l’apartat de pressupost gratuït.

2-      Un dels nostres tècnics es posarà en contacte amb vosaltres i es desplaçarà al lloc per tal de poder-vos assessorar en persona, explicar opcions, valorar les millors opcions i agafar les mides oportunes per generar un pressupost.

3-      Us farem arribar un pressupost amb el cost de les reixes metàl·liques a col·locar junt amb la corresponent instal·lació i mà d’obra.

4-      Si accepteu el pressupost, només caldrà trobar un dia i hora perquè puguem venir a col·locar-les. 

Amb 4 passes podeu tenir les vostres portes i finestres amb unes reixes metàl·liques de qualitat i al millor preu.

Us ha quedat algun dubte? Truca’ns sense compromís i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Treballs realitzats amb instal·lacions de reixes metàl·liques col·locades a la província de Girona:

Obre'm si tens dubtes