Dissenyem i instal·lem tot tipus de baranes de ferro a la província de Girona

barana-de-ferro-disseny

Les baranes de ferro són percebudes inicialment com un element de seguretat tot i que també poden i deuen estar considerades com un element decoratiu molt important. Si ens coneixes ja et sonarà i sinó ara serà la primera vegada que ho llegiràs però de ben segur que no serà l’última, si ens vas seguint: seguretat i disseny no estan renyits!  

És important que una barana de ferro compleixi amb l’objectiu funcional per la qual s’ha confeccionat però al mateix tempos hem d’aconseguir que s’adapti i integri de manera harmònica a l’espai on es vol col·locar.

Des de Ferrers Girona us assessorem, disseny i instal·lem les baranes de ferro que millor s’adaptin als vostres espais.

El món de les baranes pot ser immens, de fet focalitzant-nos només amb la nostra pròpia experiència podem demostrar un gran ventall de possibilitats sobre aquests elements tan preuats. Els dissenys en si, poden ser molt variats i amb tot tipus d’acabats, fent així que cadascuna de les baranes presentin un toc personalitzat i fins hi tot únic. Podem optar per una gran varietat de formes i mides.

Tant se val quin sigui el teu estil, simple, elegant, tradicional o modern, ja que les possibilitats són infinites.

Instal·lem baranes metàl·liques a tota la província de Girona. Tens dubtes si podem desplaçar-nos al teu municipi? Truca'ns sense compromís.

Què em pot aportar la col·locació d'una barana de ferro?

A data d’avui el ferro és un material que s’utilitza per moltíssimes coses, entre d’altres le mon de la decoració hi ha apostat moltíssim. Tot hi així, heu de tenir present que si el fet d’instal·lar a l’interior del vostre immoble una escala de ferro íntegra, no us acaba de fer el pes, sempre podeu optar per la combinació amb  diferents materials com la fusta, l’acer inoxidable, marbre, entre molts d’altres.

Les baranes metàl·liques dissenyades i fabricades barrejant materials són molt creatives i innovadores.

barana-de-ferro-per-empresa
barana-de-ferro-per-domicili-particular

Necessites una barana de ferro per casa o per l'empresa?

Hem fet dissenys i instal·lacions per totes dues ocpions. 

Si el teu magatzem, fabrica, oficina i/o empresa necessita un acabat de qualitat, un disseny concret o per contra dubtes si posar una barana de ferro podria ser la millor opció, des de Ferrers Girona et podem ajudar. 

O bé, si es tracta de casa teva i el que vols és un element més concret, més únic, diferent o amb unes mides concretes, et podem ajudar. Demana’ns un pressupost sense compromís!

Els nostres tècnics et guiaran perquè escullis el tipus de barana i material que millor t'encaixi.

Baranes metàl·liques dissenyades i col·locades per Ferrers Girona:

Altres serveis que oferim a part de baranes de ferro:

reixes metàl·liques per portes i finestres

Reixes metàl·liques

tanques-valles-exteriors

Renovació de tanques exteriors

disseny-interiors-ferro-metall-alumini

Escales interiors i exteriors